Nieuwsbrief Carnaval Losser – vrijdag 6 februari 2015

DEEL DIT BERICHT S.V.P.

De organisatie Stichting Carnaval Losser vraagt jullie aandacht voor het volgende:info-carnavallosser
– Na overleg met de gemeente, politie, brandweer en verdere betrokken partijen is er besloten dat er zaterdag 14 februari tijdens de carnavalsparty in de grote feesttent in Losser geen kaarten meer aan de deur worden verkocht.
– Het heeft derhalve geen zin om op zaterdag naar de feesttent op het Raadhuisplein te Losser te komen indien je niet in het bezit bent van een geldig ticket.
– We raden iedereen af om op social media, marktplaats of andere kanalen kaarten van derden te kopen. Het risico dat het hier om ongeldige tickets gaat is reëel.
– We raden ook iedereen af kaarten van individuen te kopen die op 14 februari in Losser kaarten aanbieden in Losser of rondom het evenemententerrein. Het risico dat het hier om ongeldige tickets gaat is reëel.
– Mocht je een kaart over hebben, kun je die of vooraf aan ons terugsturen (zie onder). Indien dat niet gaat, kun je de niet gebruikte kaart ook terugbrengen naar de kassa van het feestterrein. Je krijgt in beide gevallen het volledige aankoopbedrag terug.

Verder kunnen we het volgende meedelen:

– Er zijn enkele tientallen kaarten retour gekomen. We willen als organisatie deze kaarten opnieuw aanbieden.
– Ook willen we mensen die een kaart over hebben deze oproepen ze aan te bieden aan Carnaval Losser.
– Op deze manier hopen we enkele mensen alsnog van een kaart te kunnen voorzien.

Hoe gaat dit in z’n werk?

– Aanbieden van kaarten: stuur een mail naar m.padberg@planet.nl
en bied daarin je kaarten aan die je over hebt. Vermeld je naam, adres, geboortedatum en je IBAN bankrekeningnummer. Wij zorgen voor het retourneren van het volledige aankoopbedrag.

– Aanvragen van kaarten: Wil je graag naar de carnavalsparty op zaterdagavond en heb je nog geen ticket? Stuur een mail naar m.padberg@planet.nl en vermeld je naam, adres, geboortedatum. We gaan een wachtlijst aanmaken en zullen indien er geen tickets genoeg zijn middels loting de laatste kaarten toewijzen. Je kunt maar 1 kaart per persoon aanvragen! Een eventuele toegewezen kaart wordt dan na betaling donderdag 12 februari per e-mail toegezonden.