Jonkheer Sepp en Jonkvrouw Sanne

JonkheerSeppJonkvrouwSanne2016Jonkheer Sepp en Jonkvrouw Sanne de nieuwe jeugdhoogheden van de Daore Trappers.

Tijdens het zeer druk bezochte Daore Blaag´n Bal in café ’t Raedthuys, de residentie van de Daore Trappers, werden de jeugdhoogheden voor 2016 gepresenteerd. Na een gedegen voorbereiding door de jeugdcommissie van de Daore Trappers, werden iets na 15.30 uur Jonkheer Sepp en Jonkvrouw Sanne gepresenteerd aan de aanwezigen.

De beide hoogheden konden direct de polonaise opstarten en daarna de eigen proclamatie voorlezen waaruit bleek dat ze er voor de jeugd in Losser een geweldig feest van willen maken. Na het uitreiken van de onderscheidingen mochten de eerste jeugdhoogheden van de vereniging zich laten bewonderen door de leden en belangstellenden.

Naast de Jongerenprins Buck 1 en adjudanten waren ook Prins Marcel 3e van de Gaffel Aoskes en zijn adjudanten van de partij en liepen enthousiast mee in de polonaise. Samen met de jeugdhoogheden van de Gaffel Aoskes en de Bosduvelkes werden elkaars liedjes uit volle borst meegezongen.

De vrolijke middag werd tot genoegen van de vele kinderen opgeleukt door optredens van de Mini Martini Wichter, Zumba Kids, de Vennewichter, ballonnenclown Carlo en DJ Mike

Ook dit jaar kon de organisatie tevreden terugkijken op een zeer geslaagd Daore Blaag´n Bal.