Jonkheer Marijn en Jonkvrouw Resa

Jonkheer Marijn en Jonkvrouw Resa de nieuwe jeugdhoogheden van de Daore Trappers.

Tijdens het zeer druk bezochte Daore Blaag´n Bal in café ’t Raedthuys, de residentie van de Daore Trappers, werden de jeugdhoogheden voor 2018 gepresenteerd. Na een gedegen voorbereiding door de jeugdcommissie van de Daore Trappers, werden iets na 15.30 uur Jonkheer Marijn en Jonkvrouw Resa gepresenteerd aan de massaal opgekomen jeugd.

De beide hoogheden konden direct de polonaise opstarten en daarna de eigen proclamatie voorlezen waaruit bleek dat ze er voor de jeugd in Losser een geweldig feest van willen maken onder het motto “Dit duo speelt niet alleen handbal, maar gooit ook hoge ogen met carnaval!”. Ook Prins Brian 1 van de Gaffel Aoskes en zijn adjudanten waren van de partij en liepen enthousiast in polonaise mee. Na het uitreiken van de onderscheidingen mochten de eerste jeugdhoogheden van de vereniging zich laten bewonderen door de leden en belangstellenden.

De vrolijke middag werd tot genoegen van de vele kinderen opgeleukt door optredens van de Mini Martini Wichter, Zumba Kids, Lynn en Sanne, ballonnenclown Carlo, DJ Sepp en lekkere versnaperingen.

Ook dit jaar kon de organisatie tevreden terugkijken op een zeer geslaagd Daore Blaag´n Bal.